Jumaat, 6 Julai 2007

ANWAR IBRAHIM: CERAMAH PERDANA KEMERDEKAAN DI CHANGKAT LADA 13 JULAI 8:30 MALAM.

Dato' Seri Anwar Ibrahim akan melawat Perak pada 13 Hb Julai akan datang. Kemuncak lawatan tersebut adalah Ceramah Perdana KEMERDEKAAN yang akan diadakan di Simpang Tiga, Changkat Lada, kawasan Pasir Salak, seperti handbill dibawah. Diharap semua pendokong reformasi dapat menghebahkan program tersebut dan mobilisasikan seberapa ramai kehadiran pada program tersebut. Perogram penuh lawatan tersebut akan dimaklumkan kemudian.

Pertemuan Dengan Pemimpin Cina Air Kala.

Petang tadi, 5 hb Julai, Ketua KeADILan Lenggong, diiringi Bendahari Bahagian, telah mengadakan pertemuan dengan Pemimpin masyarakat Cina Air Kala di Kedai Pak Long Kuala Kenering.Hadir di pertemuan tersebut Sdr Yong Meng, Pemimpin Penyokong KeADILan Air Kala dan Sdr Wong Kaw Ketua DAP Air Kala. Mereka diikuti bersama beberapa orang rakan. Perjumpaan telah menghasilkan beberapa persefahaman untuk meningkatkan lagi penyokong serta pengaruh dalam menghadapi PRU 12.

Yong Meng Pemimpin Penyokong KeADILan Cina Air Kala.Wong Kaw Ketua DAP


Bendahari berbincang dengan Wong Kaw dan Yong Meng.


Ketua Bahagian sedang memberi penerangan.Perbincangan sedang berjalan.

Mesyuarat Jawatankuasa Bahagian

Mesyuarat Jawatankuasa Bahagian telah diadakan pada 30 Jun. Keputusan telah diambil berkaitan penyusunan semula Jawatan-jawatan.


Ini bertujuan untuk menyesuaikan dengan aktiviti menghadapi PRU 12.

Sdr Zawawi Hashim, Naib Ketua, telah dilantik sebagai Pengarah Pilihanraya. Jawatan-jawatan lain akan dimaklumkan kepada pihak-pihak berkenaan.

Keputusan juga telah diambil untuk berusaha mengumpul dana. Semua AJK akan terlibat. Para penyokong dan yang bersimpati diharap dapat bermurah hati menyumbang.